RESTAURANT

Cu un restaurant şi mai multe zone destinate servirii mesei în aer liber, Pensiunea Andreea oferă modul perfect pentru a-ţi potoli apetitul după o zi pe pârtiile staţiunii sau explorând zona.

Fie că pasiunea ta este bucătăria internaţională sau tradiţional românească, restaurantul vă va încânta cu preparate proaspete și delicioase.

Restaurantul dispune de 70 de locuri pentru servirea mesei, precum şi de un spaţiu generos pentru dans. Este ideal şi pentru evenimente organizate: mese festive, cocktailuri, mese de afaceri, nunţi, botezuri.

Echipa noastră va fi încântată să vă ajute să faceţi evenimentul memorabil pentru invitaţii dumneavoastră!

Restaurant Pensiunea Andreea

Restaurantul dispune de 70 de locuri pentru servirea mesei, precum şi de un spaţiu generos pentru dans. Este ideal şi pentru evenimente organizate: mese festive, cocktailuri, mese de afaceri, nunţi, botezuri.

PROGRAM

8:30-23:00

 

0740032978

pensiunea.andreea@yahoo.com

TERASA RESTAURANT

PROGRAM

8:30 – 21:00

 

0740032978

pensiunea.andreea@yahoo.com

TERASĂ GRADINĂ

 

 

 

Fie că alegeţi terasa restaurantului, special amenajată pentru a petrece în aer liber sau Terasa grădinii, veţi avea parte de o atmosferă minunată, cu muzică si un meniu atractiv.

Cu o vedere spre gradină acesta terasă constituie locaţia ideală pentru încheierea unei zi minunate.

PROGRAM

8:30 – 22:00

 

0740032978

pensiunea.andreea@yahoo.com

MĂSURI DE PREVENIRE (Covid-19)

CURĂŢENIA ŞI SIGURANŢA

Spațiile noastre au fost întotdeauna curățate și igienizate . Însă acum am inclus mai multe măsuri de curățenie și igienizare preventivă, asigurand oaspeților noștri liniștea  pentru a se bucura de vacanța lor.

Avem personal dedicat  care se va  asigura că fiecare procedură este respectată pentru a proteja fiecare oaspete și membru al echipei. Acest lucru se extinde chiar și la departamentul nostru de aprovizionare cu materii prime și consumabile.

Am stabilit anumite reguli pentru a preveni si a proteja atat sănătatea angajaților cat și a oaspeților noștri.

1. Sosirea la pensiune

VERIFICAREA TEMPERATURII PREVENTIV LA SOSIRE

Temperatura oaspeților va fi verificată la sosirea ca măsură de precauție. Temperaturile care depășesc 99.5F/37.3˚ C vor fi considerate neconforme în concordanță cu legislația actuală în vigoare. Se pot efectua controale suplimentare de măsurare a temperaturii la cererea oaspeților sau pe toată durata șederii la cererea administratorului pensiunii sau autorităților, daca există suspiciuni de îmbolnăvire.

Clientii au la dispozitie  dezinfectant de mâini si trebuie sa poarte mască.

Recepția și zona de intrare în pensiune vor fi curățate și igienizate la fiecare 240 de minute pe parcursul zilei.

Toți membrii echipei vor purta mască în timpul serviciului și vor fi instalate stații de igienizare suplimentare pentru oaspeți și membrii echipei.

Clientii trebuie să păstreze o distanță de siguranța de minim 1.5m.

Practicile de distanțare socială şi purtarea măştii  vor fi respectate și monitorizate în toate spațiile publice ale pensiunii (spații publice sunt socotite toate celelalte spații, altele decât cele de cazare – camere).

2. Puncte de alimentație publică (Restaurant, Bar, Terasă, Bucătărie, Roomservice)

RESTAURANTUL

La intrarea în restaurant vă vom pune la dispoziție instalații de igienizare a mâinilor.

Toți membrii echipei vor purta măști și mănuși de protecție.

Toate utilajele utilizate frecvent, mașini de cafea, etc. vor fi curățate și igienizate frecvent în conformitate cu protocoalele .

Toate mesele, scaunele vor fi curățate cu soluție dezinfectantă după fiecare utilizare.

Meniurile vor fi curățate și igienizate după fiecare utilizare.

Articolele din sticlă sunt dezinfectate în mașină de spălat vase profesională. Toate sticlele de condimente, ulei, oțet, sare și piper vor fi curățate și igienizate după fiecare utilizare individuală.

Toate paharele din bar vor fi spălate numai în mașini de spălat vase profesionale. Pahare de unică folosință sunt disponibile la toate barurile.

Vor fi igienizate toate sticlele, echipamentele din bar, dozatoarele de bere.

Practicile de distanțare socială vor fi respectate și monitorizate în toate locurile de luat masa.

Pardoselile vor fi dezinfectate pe tot parcursul zilei. Ospatarii se vor spăla pe mâini și dezinfecta după ridicarea paharelor, notelor de plată etc.

BUCĂTĂRIA

Toți membrii echipei vor purta măști pentru față și mănuși.

Toate suprafețele de preparare și depozitare ale alimentelor vor fi igienizate la fiecare oră în mod regulat pe tot parcursul zilei și se notează în registre de control.

Toate obiectele de linie: căni, tacâmuri, șervețele și tăvi vor fi îndepărtate atunci când nu sunt utilizate.

 

3. Întreținere mentenanță

Toți membrii echipei vor purta mănuși și măști pentru față. După fiecare intervenție suprafețele vor fi dezinfectate.

4. Membrii echipei

Sunt instruiți unde se află cele mai apropiate stații de dezinfectare a mâinilor. Vor purta echipament de protecție și mănuși în orice moment, în funcție de cerințele postului.

Având temperatura controlată înainte de a intra în tură, monitorizăm permanent starea de sănătate a acestora. Pentru a ne asigura că toți membrii echipei rămân sănătoși .

Tot personalul a fost instruit să respecte recomandările de prevenire .

5. Toalete publice

Toaletele publice sunt dezinfectate la fiecare oră.

6. Furnizori și primire marfă

 •  Limitarea contactului fizic;
 • Sanitarizarea tuturor punctelor de atingere, inclusiv a echipamentelor, spațiilor de depozitare și zonelor de acces;
 • Se va efectua îndepărtarea tuturor ambalajelor exterioare la livrare pentru a elimina orice contaminare.

7. Toate zonele publice (holuri, scări etc.)

Toate zonele publice vor fi dezinfectate la un interval de 5 ore.

8. Magazii, zonă acces personal etc.

Toate aceste zone vor fi dezinfectate zilnic.

9. Locurile de joacă pentru copii – extern

Vor fi dezinfectate zilnic

Ca parte a experienței de lux, oaspeții Teleferic Grand Hotel vor fi primiți cu aceeași ospitalitate cu care v-am obișnuit.

 

OBLIGAȚII ALE OASPEŢILOR  ÎN CONTEXTUL COVID-19

 1. Au obligația să respecte permanent, întocmai și pe deplin regulile de igienă personală și măsurile de protecție, indiferent de momentul din zi, oriunde în incinta Pensiunii Andreea.
 2. Să accepte că încă de la sosirea  să se supună regulilor instituite privind accesul, verificarea temperaturii (care nu trebuie să depășească 99.5F/37.3˚C) și completarea corectă a unei declarații pe proprie răspundere privind starea de sănătate și trasabilitate.
 3. Să accepte ca în incintă să poarte mască în toate spațiile publice (spații publice sunt socotite toate celelalte spații, altele decât cele de cazare) și să folosească dezinfectantul pentru mâini.
 4. Să accepte că noile proceduri de lucru impun reducerea semnificativă a interacțiunii cu angajații, aceasta nefiind o lipsă de interes sau ospitalitate. Să accepte ca toți angajații  poartă mască.
 5. Să respecte distanța de siguranță în raport cu angajații și ceilalți oaspeți (minimum 1,5m).
 6. Să se spele regulat pe mâini cu apă și săpun minim 20 de secunde și să folosească produse dezinfectante.
 7. Se recomandă ca oaspeții să aibă asupra lor un produs de dezinfecție pentru uz propriu și să-l utilizeze frecvent, precum și măști de protecție (acestea nu sunt puse la dispoziție de către pensiune).
 8. Să nu își atingă ochii, nasul și gura cu mâinile nedezinfectate. Să nu strănute sau să tușească neprotejat.
 9. Pentru orice plată se recomandă utilizarea cardului de credit.
 10. Dacă în termen de 14 zile de la check-out sau folosirea serviciilor turistice oaspeții dezvoltă simptome specifice COVID-19 sau sunt testați pozitiv, aceștia au obligația să anunțe imediat conducerea  prin e-mail la adresa: pensiunea.andreea@yahoo.com.