CAMERE

CAMERĂ DUBLĂ ECONOMY

Camerele au o suprafață de aproximativ 15 mp, sunt fără balcon, fiind cu vedere spre pădurea din jurul pensiunii. Au pardoseală din parchet, pat matrimonial , TV prin cablu, baie privată prevăzută cu cabină de duș, cu produse de îngrijire personală, uscător de păr și papuci de Spa. În prețul camerei este inclus acces la  teren sport și accesul la rețeaua de internet de la receptie sau restaurant. Camerele sunt situate atât la etajul I cât și la etajul II și sunt pentru nefumători.

     420 lei/noapte ( mic dejun  60 lei si accesul la Centrul Spa incluse)

 

CAMERĂ TWIN

Camerele au o suprafață de aproximativ 18 mp și au balcon cu vedere spre pădurea din jurul pensiunii. Acestea au pardoseală din parchet, două paturi single, TV cu canale prin cablu, baie privată prevăzută cu cabină de duș, cu produse de îngrijire personală, uscător de păr și papuci de casă. În prețul camerei este inclus acces la  teren sport și accesul la rețeaua de internet de la recepție sau restaurant. Camerele sunt situate atât la etajul I cât și la etajul II și sunt pentru nefumători.

500 lei/noapte ( mic dejun  60 lei si accesul la Centrul Spa incluse)

Valabilitate : 1.01.2023-31.12.2023

 

SUITE

SUITĂ JUNIOR

Situate la etajul I camerele au o suprafață de aproximativ 26 mp și au balcon cu vedere spre munți. Au o zonă de living cu canapea extensibilă de două persoane și o cameră care are pat matrimonial sau două paturi single. Toate au pardoseală din parchet, TV cu canale prin cablu, baie privată prevăzută cu cabină de duș, cu produse de îngrijire personală, uscător de păr și papuci de casă. În prețul camerei este inclus acces la  teren sport și accesul la rețeaua de internet de la recepție sau restaurant. Camerele sunt pentru nefumători.

700 lei/noapte ( mic dejun 90 lei si accesul la Centrul Spa incluse)

 ( pentru 2 persoane si 2 copii sau 3 persoane)

Valabilitate : 1.01.2023-31.12.2023

 

 

SUITĂ CU UN DORMITOR

Camerele au o suprafață de aproximativ 40 mp și au balcon cu vedere spre pădurea din jurul pensiunii. Au o zonă de living cu colțar extensibil pentru două persoane și o cameră care are pat matrimonial. Toate au pardoseală din parchet, TV cu canale prin cablu, baie privată prevăzută cu cabină de duș, cu produse de îngrijire personală, uscător de păr și papuci de casă. În prețul camerei este inclus acces la  terenul de sport și acces la rețeaua de internet de la recepție sau restaurant. Camerele sunt situate atât la etajul I cât și la etajul II și sunt pentru nefumători.

750 lei/noapte ( mic dejun  90 lei si accesul la Centrul Spa incluse)

 ( pentru 2 persoane si 2 copii sau 3 persoane)

Valabilitate : 1.01.2023-31.12.2023

 

                SUITĂ CU DOUA DORMITOARE

Camerele au o suprafață de aproximativ 50 mp, au balcon cu vedere spre munți sau spre pădurea din jurul pensiunii. Au un spațiu comun și două camere, una cu pat matrimonial și cealaltă cu două paturi single. Toate au pardoseală din parchet, TV cu canale prin cablu, baie privată prevăzută cu cabină de duș, cu produse de îngrijire personală, uscător de păr și papuci de casă. În prețul camerei este inclus acces la  terenul de sport și acces la rețeaua de internet de la recepție sau restaurant. Camerele sunt situate  la etajul I, la etajul II și la mansardă și sunt pentru nefumători.

880 lei/noapte ( mic dejun  120 lei si accesul la Centrul Spa incluse)

 ( pentru 4 persoane)

Valabilitate : 1.01.2023-31.12.2023

 

CHECK IN: 15:00 – 21:00

CHECK OUT: 07:00 – 11:00

REGULILE CASEI

REGULILE CASEI

Fiecare oaspete care va petrece un sejur la pensiune este obligat să respecte regulile interne ale unității.

CHECK IN – CHECK OUT

Rezervările se pot face pe mail, prin telefon sau pe site , folosind formularul de rezervare. In cazul in care ati facut o rezervare si nu ati achitat avansul atunci camerele rezervate sunt reținute pentru clienții noștri până la ora 17:00, în ziua sosirii. În cazul în care ajungeți după ora 17:00, vă rugăm să anunțați recepția , în caz contrar, rezervarea va fi anulată automat din sistemul nostru de rezervări.

Ziua hotelieră  începe la ora 15:00. Dacă ajungeți la pensiune înainte de această oră, vă puteți primi camera dacă aceasta este disponibilă. Ziua hoteliera se termina la ora 11:00 (check-out). La eliberarea camerelor, se face verificarea acestora, iar lipsurile sau daunele provocate de client, se vor consemna într-o notă de constatare iar contravaloarea lor se va recupera integral de la client, înainte de plecarea lui din pensiune.

În cazul în care , în ultima zi de sejur , spațiile de cazare rămân ocupate după ora 11:00 , turistul va achita contravaloarea a 50% din tariful de cazare pentru spațiile astfel ocupate . După ora 19:00, camerele se vor achita integral.

La check-in, trebuie să prezentați un document de identitate cu fotografie . Vă rugăm să reţineţi că satisfacerea tuturor cererilor speciale se va face funcţie de disponibilitate şi că se pot aplica taxe suplimentare.
COPIII
Copiii până la 3 ani au reducere 100% la micul dejun, si la cerere, punem la dispoziţie pătuţ pentru aceştia, fără cost suplimentar.

Vă rugăm să rețineți că pentru copiii cu vârsta de peste 6 ani, care sunt cazați în paturile existente, se percepe un cost suplimentar.

Vă rugăm să contactaţi proprietatea pentru mai multe informaţii.

CONDITII DE REZERVARE/ANULARE 

La rezervare, oaspeții vor plăti un avans de 50% din valoarea sejurului achiziționat .Valoarea rămasă se va plăti la sosire .

Condiţii de anulare: rezervarea se poate anula fără penalizare cu 7 zile înaintea sosirii. În perioada Sărbătorilor și alte perioade de sezon termenul de renunțare poate să difere, acest fapt va fi specificat în oferta personalizată a clientului.

Taxa de anulare: Dacă anularea se face in mai puțin de 7 zile înaintea sosirii sau în cazul în care clientul nu se prezintă ( noshow),nu se va returna avansul.

MODALITATI DE PLATA

Cash: Lei

Card credit: VISA, Mastercard

TICHETE DE VACANTA ( Sodexo, Edenred, Cheque Dejeuner): numai împreună cu serviciile de cazare.

Toate facturile se emit în RON, indiferent de modul de rezervare al serviciilor ( posta electronica, telefon sau online).

În cazul plății în avans, rezervările vor fi confirmate după ce avem  înregistrarea banilor în contul nostru.

Facturarea se face între orele 08.00-19.00 de luni-joi. In momentul cazarii va rugam sa cereti factura. La plecări înainte de 08.00 dimineața sau la plecări după ora 21.00 vă rugăm să cereți factura de la recepție cu o zi înainte.

COMPORTAMENTUL LA PENSIUNE 

Vă rugăm să respectați liniștea în hotel, să nu deranjați confortul altor oaspeți, mai ales după orele 22.00.

Totodată, oaspetele are dreptul să primească vizitatori din exterior în intervalul orar 9:00 – 20:00.

În restaurantul pensiuni vă prezentați în ținuta decenta.

 Echipamentele de sport folosite pentru fotbal, tenis,baschet, volei vor fi returnate la receptie.

Halatele se cer in momentul cazarii si vor fi restituite la receptie in momentul check out-ului. Pentru deteriorarea halatelor ( vopsea, rupturi , etc) se plateste 150 lei/buc.

Daunele sau pagubele provocate vor fi plătite de către autorul acestora sau de reprezentantul lor legal.

Fumatul este interzis atât în camere cât și în spațiile publice ale pensiunii. Avem spații amenajate pentru fumători pe care vă rugăm să le folosiți. Taxa aplicabilă pentru nerespectarea acestui regulament este de 200 RON!

Vă rugăm să nu aruncati in Wc obiecte , absorbante, care ar putea conduce la avarierea sistemului de canalizare.

Nu acceptam in pensiune produse sau bauturi  aduse din exterior.

SIGURANTA 

Pe teritoriul pensiunii funcționează mai multe camere video de supraveghere.

La părăsirea camerelor întotdeauna ușile trebuie încuiate. Dacă părăsiți pensiunea vă sugerăm să lăsați cheia la recepție. Taxa aplicabilă pentru pierderea cheii este de 100 RON.

Este interzisă depozitarea substanțelor interzise, a materialelor inflamabile, toxice sau explozive în cameră.

Vă rugăm să nu folosiți alte echipamenete sau aparate în afara celor din dotarea camerei  (aeroterma, espressor, boiler, fier de călcat). Dacă aveți haine care necesită a fi călcate vă rugăm să cereți la recepție acest serviciu.(contra cost)

În cazul în care observați o defecțiune sau un accesoriu lipsa în dotarea camerei, vă rugăm să anunțați la recepția pensiunii.

Băuturile și alimentele cumpărate din afara pensiunii pot fi consumate numai în cameră având grijă de utilitățile camerei. Pagubele cauzate vor fi plătite la plecare.

Vă rugăm să nu introduceti in pensiune armament, arme albe sau substante interzise prin lege.

RECEPTIA

Personalul nostru este la dispoziția dumneavoastră de la 8:00-21:00 .
Dacă doriți să printati un document, va rugam sa contactati Recepția. Serviciile de printare sunt taxabile.
Camera de bagaje este disponibila  gratuit. Vă rugăm să contactați Recepția.
Gratuit, puteti solicita:
 Furnizarea de informaţii privind serviciile prestate de pensiune, obiectivele turistice din zona, mijloacele de transport, starea vremii, etc ;  Pastrarea bagajelor;
 Pentru orice detaliu, contactati Receptia.
EVENIMENTE
Pensiunea este locul ideal pentru evenimente private sau evenimente corporate. Va garantam organizarea nuntilor sau a petrecerilor private intr-un mod memorabil.
Sale de conferinte  este perfecta pentru evenimente corporate de succes:  intalniri, conferinte .
Pentru mai multe informații sau daca doriti sa inchiriati sala, vă rugăm  sa ne sunați.
MIC DEJUN

Micul dejun este servit in aceasta perioada in regim de room service sau pe terasa. Se serveste intre orele 08:30 la 10:30.

Vă rugăm să nu luați în cameră alimente de la micul dejun. În caz contrar veți plăti adițional  tariful micului dejun.

Dacă părăsiți pensiunea înainte de ora 08:00 la cerere vă putem pregăti micul dejun la pachet.

CENTRUL SPA

Centrul SPA  este situat  la demisolul pensiunii. Pentru persoanele cazate in camere economy, twin, suite, folosirea piscinei, a jacuzzi, a saunei sau a zonei de relaxare se poate face gratuit.

Program : 9:00 – 13:00  15:00-21:00

Servicii de masaj sunt disponibile contra-cost. Este necesara programare din timp.

Echipamentele și accesoriile din dotarea camerelor precum și cele din Centrul Spa vor fi folosite în mod corespunzător.

In Centrul Spa va rugam sa respectati dreptul la relaxare al fiecarui cazat. Nu faceti galagie!

Va rugam nu sariti in piscina, jacuzzi!

Va rugam in sauna sa aveti grija la soba si sa nu lasati copii sa intre!

Va rugam nu lasati copii nesupravegheati!

Nu fugiti deoarece este risc de alunecare!

Este interzis cu bauturi in sticla sau cu pahare de sticla!

Accesul la sauna se face de la 13-21 pe baza de programare.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati .

INTERNET

Internet de mare viteza este oferit gratuit in zonele publice, precum si in unele camere.
În cazul în care aveți nevoie de mai multe informații, vă rugăm să contactați Receptia.
ÎNTREȚINERE / SERVICE
În cazul in care nu functioneaza ceva in camera dumneavoastra, vă rugăm să contactați Recepția.
NU DERANJATI

Fiecare camera are pe cuier un semn cu  “Nu deranjati”.

CURATENIA

Fiecare camera are pe cuier un semn cu  Curatenie , va rugam sa-l puneti pe clanta daca doriti sa se faca curat in ziua respectiva.

Avand in vedere situatia din tara nu intram in camere numai la cererea dumneavoastra.

Curatenia in mod normal se face la 2 zile. Va rugam pentru protejarea mediului sa lasati pe jos doar prosoapele pe care doriti sa le schimbam.

OBIECTE PIERDUTE

Nu garantăm siguranța pentru lucrurile uitate în cameră. Obiectele uitate de turisti se vor gasi la Receptie. Vă rugăm contactați Recepția pentru returnare. Atunci când găsiți bunuri care nu vă aparțin, vă rugăm să le predați la recepție.

PARCARE

Locuri de parcare sunt disponibile gratuit, pentru oaspeții noștri, în parcarea supravegheata video. Pentru mai multe informatii, vă rugăm să contactați Recepția.

ANIMALE DE COMPANIE 

Nu sunt acceptate animale de companie  în camerele noastre.

Este interzisă intrarea în restaurant cu animale de companie.

Este voie cu animale de companie doar pe terasele restaurantului.

TELEVIZIUNE

Programe TV prin cablu sunt disponibile in hotel. Grila TV o accesati apasand butonul GUIDE pe telecomanda TV.

PENTRU SIGURANȚA DUMNEAVOASTRĂ ÎN CAZ DE INCENDIU

Stimate Oaspete, Planul de pe partea interioară a ușii dumneavoastră indică locul camerei pe etaj și cea mai apropiată ieșire de urgență. Ieșirile de urgență sunt marcate cu simboluri internaționale și lumină albă – verde.
În caz de incendiu, vă rugăm să acționati după cum urmează :
1. Pastrati-va calmul, acționati rapid și cu atentie.
2. Obțineți ajutor, sunați la pompieri : Ø apel Receptie : 711. Ø apel de urgență : 0 + 112. Fiti pregatit sa spuneti unde si ce arde, daca sunt oameni în pericol!
3. Folositi extinctorul, dar nu actionati singur. Stingătoare de lupta sunt la toate etajele, in vecinatatea scărilor. Acordati atenție instrucțiunilor de utilizare .
4. Aplecati-va în camera, dacă este necesar tarati-va afara din cameră, țineti o cârpă umedă peste gură și nas.
5. Deschideti ferestrele pe scarile unde este prezent fumul. Fumul va iesi din cladire .
6. În cazul in care sunt blocate ieșirile de urgență de pe oricare din etaje sau pe casa scarilor, stati in camera, țineti ușa închisă si așteptați la o fereastră deschisă pentru ajutor. Rosturile usilor trebuie astupate cu prosoape ori alte materiale umede pentru a opri patrunderea fumului.
7. Trageti oamenii cu haine in flacari la pământ si stingeti focul cu pături de lână, haine  etc.
8. Informati brigada de pompieri  în cazul în care sunt oameni in pericol sau dacă există alte pericole speciale: lichide inflamabile  etc . Urmați imediat ordinele  brigazii de pompieri sau ale personalul hotelului .
9. Evitati panica, ajutorul e pe drum. Va rugam sa ne ajutati, după cum urmează:
Fumatorii sunt rugati sa fumeze doar in spatiile special amenajate si sa stinga tigarile în scrumieră; nu le aruncati în coșul cu deșeuri de hârtie.
Nu utilizați alte aparate electrice, cu excepția aparatului de ras electric, uscator de par sau periuta de dinti electrica.
Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.
MĂSURI DE PREVENIRE (Covid-19)

CURĂŢENIA ŞI SIGURANŢA

Spațiile noastre au fost întotdeauna curățate și igienizate . Însă acum am inclus mai multe măsuri de curățenie și igienizare preventivă, asigurand oaspeților noștri liniștea  pentru a se bucura de vacanța lor.

Avem personal dedicat  care se va  asigura că fiecare procedură este respectată pentru a proteja fiecare oaspete și membru al echipei. Acest lucru se extinde chiar și la departamentul nostru de aprovizionare cu materii prime și consumabile.

Am stabilit anumite reguli pentru a preveni si a proteja atat sănătatea angajaților cat și a oaspeților noștri.

1. Sosirea la pensiune

VERIFICAREA TEMPERATURII PREVENTIV LA SOSIRE

Temperatura oaspeților va fi verificată la sosirea ca măsură de precauție. Temperaturile care depășesc 99.5F/37.3˚ C vor fi considerate neconforme în concordanță cu legislația actuală în vigoare. Se pot efectua controale suplimentare de măsurare a temperaturii la cererea oaspeților sau pe toată durata șederii la cererea administratorului pensiunii sau autorităților, daca există suspiciuni de îmbolnăvire.

La check-in, oaspeților li se va oferi dezinfectant de mâini, precum şi mască (în cazul în care oaspetele nu are la momentul check-in-ului, pentru a-i fi de ajutor până își achiziționează).

Recepția și zona de intrare în pensiune vor fi curățate și igienizate la fiecare 240 de minute pe parcursul zilei.

Toți membrii echipei vor purta mască în timpul serviciului și vor fi instalate stații de igienizare suplimentare pentru oaspeți și membrii echipei.

Oaspeții trebuie să păstreze o distanță de siguranța de minim 1.5m.

Cheile de la cameră vor fi dezinfectate  de fiecare data cand sunt inmanate oaspetilor.

Practicile de distanțare socială şi purtarea măştii  vor fi respectate și monitorizate în toate spațiile publice ale pensiunii (spații publice sunt socotite toate celelalte spații, altele decât cele de cazare – camere).

2. Puncte de alimentație publică (Restaurant, Bar, Terasă, Bucătărie, Roomservice)

RESTAURANTUL

La intrarea în restaurant vă vom pune la dispoziție instalații de igienizare a mâinilor.

Toți membrii echipei vor purta măști și mănuși de protecție.

Toate utilajele utilizate frecvent, mașini de cafea, etc. vor fi curățate și igienizate frecvent în conformitate cu protocoalele .

Toate mesele, scaunele vor fi curățate cu soluție dezinfectantă după fiecare utilizare.

Meniurile vor fi curățate și igienizate după fiecare utilizare.

Articolele din sticlă sunt dezinfectate în mașină de spălat vase profesională. Toate sticlele de condimente, ulei, oțet, sare și piper vor fi curățate și igienizate după fiecare utilizare individuală.

Pahare de unică folosință sunt disponibile la cerere daca se doreste.

Vor fi igienizate toate sticlele, echipamentele din bar, dozatoarele de bere.

Practicile de distanțare socială vor fi respectate și monitorizate în toate locurile de luat masa.

Pardoselile vor fi dezinfectate pe tot parcursul zilei. Ospatarii se vor spăla pe mâini și dezinfecta după ridicarea paharelor, notelor de plată etc.

BUCĂTĂRIA

Toți membrii echipei vor purta măști pentru față și mănuși.

Toate suprafețele de preparare și depozitare ale alimentelor vor fi igienizate la fiecare oră în mod regulat pe tot parcursul zilei și se notează în registre de control.

Toate obiectele de linie: căni, tacâmuri, șervețele și tăvi vor fi îndepărtate atunci când nu sunt utilizate.

ROOMSERVICE

Toate echipamentele vor fi igienizate înainte de pregătirea şi setarea pentru serviciul la cameră.

Ospătarii,  vor purta măști  si mănuși de unică folosință pentru a colecta tăvile.

Toate ușile, mânerele și suprafețele de contact vor fi igienizate .

Tăvile pentru mâncare vor fi amplasate în fața ușii de la intrarea în cameră – pe hol si notificate pentru preluarea de către ospătari.

3. Întreținere mentenanță

Toți membrii echipei vor purta mănuși și măști pentru față. După fiecare intervenție suprafețele vor fi dezinfectate.

4. Camere de oaspeți

La fiecare nivel oaspeții vor găsi recipiente cu dezinfectant.

Toate lenjeriile de pat vor fi curățate şi dezinfectate. Toate saltelele vor avea protecție de saltea.

După curățarea completă a fiecărei camere, ușa va fi blocată pentru a certifica faptul că nimeni altcineva nu a accesat spațiul de cazare până la sosirea oaspeților. In camera se va face si o  dezinfectarea folosind   lampa  dezinfectanta cu tehnologie UV-C si Ozon care asigura dezinfectarea completa a spatiului.

Echipa de menaj va fi echipată cu mănuși de unică folosință , mască de protecție.  Se igienizează toate echipamentele (mopuri, găleți de mop,  etc.) cu agenții de curățare și de igienizare recomandați.

Curatenia in camera se face la cerere.

5. Membrii echipei

Sunt instruiți unde se află cele mai apropiate stații de dezinfectare a mâinilor. Vor purta echipament de protecție și mănuși în orice moment, în funcție de cerințele postului.

Având temperatura controlată înainte de a intra în tură, monitorizăm permanent starea de sănătate a acestora. Pentru a ne asigura că toți membrii echipei rămân sănătoși .

Tot personalul a fost instruit să respecte recomandările de prevenire .

6. Toalete publice

Toaletele publice sunt dezinfectate la fiecare oră.

7. Furnizori și primire marfă

 •  Limitarea contactului fizic;
 • Sanitarizarea tuturor punctelor de atingere, inclusiv a echipamentelor, spațiilor de depozitare și zonelor de acces;
 • Se va efectua îndepărtarea tuturor ambalajelor exterioare la livrare pentru a elimina orice contaminare.

9. Toate zonele publice (holuri, scări etc.)

Toate zonele publice vor fi dezinfectate la un interval de 5 ore.

10. Magazii, zonă acces personal etc.

Toate aceste zone vor fi dezinfectate zilnic.

11. Locurile de joacă pentru copii – extern

Vor fi dezinfectate zilnic

OBLIGAȚII ALE OASPEŢILOR  ÎN CONTEXTUL COVID-19

 1. Au obligația să respecte permanent, întocmai și pe deplin regulile de igienă personală și măsurile de protecție, indiferent de momentul din zi, oriunde în incinta Pensiunii Andreea.
 2. Să ia notă și să accepte regulile precizate încă de la confirmarea rezervării, privind o serie de proceduri impuse tuturor oaspeților în incinta, privind atât interacțiunea cu angajații și ceilalți oaspeți, cât și deplasările și activitățile personale în spațiile publice.
 3. Să accepte că încă de la sosirea  să se supună regulilor instituite privind accesul, verificarea temperaturii (care nu trebuie să depășească 99.5F/37.3˚C) și completarea corectă a unei declarații pe proprie răspundere privind starea de sănătate și trasabilitate.
 4. Orice suspiciune privind starea de sănătate a oaspetelui (simptome specifice COVID-19) va fi comunicată imediat conducerii  sau personalului de la recepție şi va respecta întocmai recomandările personalului .
 5. Să accepte ca în incintă să poarte mască în toate spațiile publice (spații publice sunt socotite toate celelalte spații, altele decât cele de cazare) și să folosească dezinfectantul pentru mâini.
 6. Să accepte că anumite servicii dedicate tuturor oaspeților ar putea fi asigurate la intervale orare diferite, pentru a putea astfel asigura distanțarea fizică necesară în toate spațiile publice.
 7. Să accepte că noile proceduri de lucru impun reducerea semnificativă a interacțiunii cu angajații, aceasta nefiind o lipsă de interes sau ospitalitate. Să accepte ca toți angajații  poartă mască.
 8. Să respecte distanța de siguranță în raport cu angajații și ceilalți oaspeți (minimum 1,5m).
 9. Oaspeții vor încerca, pe cât posibil, să-și restrângă deplasările în incinta numai pentru accesul la serviciile necesare sau achiziționate.
 10. Să se spele regulat pe mâini cu apă și săpun minim 20 de secunde și să folosească produse dezinfectante.
 11. Se recomandă ca oaspeții să aibă asupra lor un produs de dezinfecție pentru uz propriu și să-l utilizeze frecvent, precum și măști de protecție (acestea nu sunt puse la dispoziție de către pensiune).
 12. Să nu își atingă ochii, nasul și gura cu mâinile nedezinfectate. Să nu strănute sau să tușească neprotejat.
 13. Pentru orice plată se recomandă utilizarea cardului de credit.
 14. Dacă în termen de 14 zile de la check-out sau folosirea serviciilor turistice oaspeții dezvoltă simptome specifice COVID-19 sau sunt testați pozitiv, aceștia au obligația să anunțe imediat conducerea  prin e-mail la adresa: pensiunea.andreea@yahoo.com.

ACCEPTĂM VOUCHERE DE VACANŢĂ.